Massages

De massage tijdens de behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende stijlen en technieken. Je zit bij een boeking niet vast aan één techniek; de massage wordt volledig afgestemd op jouw wens en combineren is mogelijk. In overleg met de masseur wordt samen bepaald wat voor massage voor dat moment de beste keuze is. Je kunt ook aangeven of je het hele lichaam gemasseerd wilt hebben of bijvoorbeeld alleen de nek, schouders en rug.  

Ontspanningstechnieken

Het doel van de ontspanningsmassage is uiteraard ontspannen. Hier worden klassieke Zweedse technieken gebruikt met invloeden van shiatsu en tuina. Het tempo van de technieken bij deze massage ligt laag. Dit is vaak een full body massage. Het resultaat is een ontspannen gemoedstoestand en een betere nachtrust. Ideaal voor gespannen mensen die op een dag veel prikkels binnen krijgen en moeite hebben met loslaten. Werkt ook goed voor mensen met slaapproblemen of al je jezelf een weldaad gunt.

Deep tissue-technieken

Deep tissue massage, vergelijkbaar met de sportmassage, is een krachtige massage waarbij er dieper ingegaan wordt op de spieren. Het doel van deze massage is het opheffen van energieblokkades in de spieren en het afvoeren van afvalstoffen. Indien nodig wordt hier vaak gebruik gemaakt van stevige technieken met bijvoorbeeld knokkel, elleboog of onderarm. De focus ligt hierbij vaak op de nek, schouders en rug. Het resultaat is een vitaler lichaam door lossere spieren en een betere bloed- en energiedoorstroom. Deze massage is aan te raden voor mensen met chronische pijnklachten, hoofdpijn, voor sporters of mensen met een baan waarbij ze lang in dezelfde positie zitten.

Triggerpoint reset-technieken

Na een Deep tissue massage worden er op de handdoek vaak triggerpoint resettechnieken toegepast. Hier worden fascia en spierpezen gestimuleerd zodat triggerpoints (“spierknopen”) eenvoudig, snel en pijnloos loslaten.

×
Hallo, wil je een massage-afspraak maken bij The Serenity Club? Stuur hier je Whatsapp-bericht!