Over ons

 

The Serenity Club biedt diverse professionele massages thuis of op kantoor

De behandeling wordt in overleg met masseur afgestemd op jouw wensen

Met hoogwaardige natuurlijke Phyto5 producten, die bijdragen aan het resultaat

Voor een vitaler lichaam, betere nachtrust, meer energie en meer ontspanning

100% aandacht, 100% een moment voor jezelf

Waarom The Serenity Club?

Het is wetenschappelijk aangetoond dat wanneer de spieren van het lichaam absoluut ontspannen zijn, je geen angst, woede, zorg of andere negatieve emoties kunt voelen. Daarnaast is geestelijke ontspanning net zo belangrijk. Wanneer bijvoorbeeld onderdrukte emoties niet geuit worden, kan het zenuwstelsel vaatvernauwing veroorzaken, waardoor er zuurstoftekort ontstaat op zwakke plekken in het lichaam. Dit heeft chronische pijnklachten als gevolg. Het is daarom belangrijk om zowel je lichaam als mind preventief te onderhouden en altijd oorzakelijk te handelen.

Het is onze missie om mensen gezond en vitaal te laten voelen door hen bewust te maken van waar zij invloed op hebben. Door valse overtuigingen van de maatschappij te wissen en stress te elimineren. The Serenity Club, voor een gezonde en vitale levensstijl.

 

Over Christian

Ik ben Christian van den Hoeven, oprichter van The Serenity Club. Tijdens de afronding van mijn hbo Media Management ben ik per toeval terecht gekomen in een massagesalon. Hier ben ik opgeleid door Chinese specialisten en zo is mijn fascinatie voor het massage-vak ontstaan. Naast het masseren heb ik mijn kennis uitgebreid door mij te verdiepen in de connectie tussen body & mind. Dit zodat ik tijdens een massage altijd oorzakelijk handel. Het is nu mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen aan een bewuste en gezonde levensstijl. Een body & mind vrij van geconditioneerde overtuigingen en blokkades.

×
Hallo, wil je een massage-afspraak maken bij The Serenity Club? Stuur hier je Whatsapp-bericht!