Phyto Producten

Phyto Skin Care

Tijdens de massage-behandelingen maken wij gebruik van hoogwaardige natuurlijk Phyto5 producten. Deze zijn ook voor eigen gebruik bij ons te bestellen om je lichaam en geest preventief te onderhouden. Bij Phyto5 wordt Oosterse wijsheid gecombineerd met Westerse kennis. Het herstelt het energiepatroon volgens de 5-elementenleer uit de Chinese geneeskunde. Het positief effect van elk element (Hout, Vuur, Metaal, Water en Aarde) is uniek.

De Elementenserie bestaat uit 5 lijnen, elk met het doel om te balanceren. De cliënt kiest voor de massage één van de vijf serums op basis van geur. Dit draagt bij aan het bewustzijn door te luisteren naar waar het lichaam op dat moment de voorkeur aan geeft. Dit element wordt vervolgens verwerkt in de massage. De Elementenlijn van Phyto5 is ‘s werelds eerste energetische en quantum-gecertificeerde professionele huidverzorgingslijn die langdurige resultaten op drie niveaus biedt:

Emotioneel: Dankzij de natuurlijke quantum werking van de producten

Energetisch: Dankzij de speciale mix van natuurlijke etherische oliën

Fysiek: Van de huid, dankzij bewezen ingrediënten

Phytocure Voedingssupplementen

Bereik zelf naast de massage met Phytocure jouw ideale levensstijl op natuurlijke wijze met deze veilige, gebruiksvriendelijke, werkzame voedingssupplementen. Phytocure biedt kwalitatieve voedingssupplementen op natuurlijke basis die, ondersteunend aan de normale voeding, zorgen voor inwendig evenwicht waardoor je je dag na dag sterker en zekerder voelt. Als toevoeging op de massages kun je met deze supplementen voor thuisgebruik een vitale en gezonde levensstijl voortzetten. Deze natuurlijke producten voorzien in de juiste behoefte van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Wij adviseren graag welk supplement het beste bij je past.

×
Hallo, wil je een massage-afspraak maken bij The Serenity Club? Stuur hier je Whatsapp-bericht!